Хотели в Добринище: Орбел СПА 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Orbel SPA Hotel, Dobrinishte - Орбел СПА Хотел, Добринище

Местоположение: Хотелският комплекс Орбел СПА е разположен в източния край на град Добринище, непосредствено над минералните извори, на 500 м. от автогарата и ж.п гарата, на 6 км. от Банско и 156 км. от София.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са ресторантът с гозби и специалитети и от европейската кухня и винен щанд със селекция от над 50 вида вина, новооткрит външен басейн, СПА център със закрит плувен басейн, джакузи, 2 сауни, парна баня, контрастен душ - ведро, лятна градина, фитнес зала, кабинети за масажи и терапии, конферентна зала с капацитет до 80 човека, детски кът, зала за тихи игри, футбол, волейбол.

Настаняване: Хотел Орбел СПА разполага с 11 двойни стаи, 7 луксозни апартамента и 1 мезонет на последните два етажа. Всички помещения разполагат с тераса, мини бар, кабелна телевизия, телефон, интернет.
Двойните стаи са с две отделни легла (макс. 2+1)
Апартаментите са с просторен хол, трапезария и спалня (макс. 2+2).
Мезонетът се състои от просторен хол с трапезария на първо ниво и две самостоятелни стаи на второ ниво. На всяко ниво има санитарен възел. Разполага и с три големи тераси, които предлагат великолепен изглед към Пирин, Рила или Родопите (макс. 4+4).

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).