Хотели в Пампорово: Орловец 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Orlovets, Pamporovo - Хотел Орловец, Пампорово

Местоположение: Хотел Орловец е разположен в центъра на курорта Пампорово, между хотелите Перелик и Снежанка.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби-бар, пиано-панорама бар, нощен клуб, 4 конферентни зали, СПА център вътрешен басейн, джакузи, сауна, парна баня, масаж, солариум, фитнес. В хотела се предлагат още интернет, сейф, ски гардероб, ски училище, гараж, паркинг.

Настаняване: Десететажният хотел разполага с 210 легла, разпределени в 98 двойни стаи и 7 апартамента. Всички помещения са оборудвани с телефон, кабелна телевизия, минибар, сейф, баня с вана, сешоар, тераса с изглед към планината.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възрастни, макс. 2 възр. + 1 дете/3 възрастни
  • Апартамент - мин. 2 възрастни, макс. 2 възр. + 2 деца/4 възрастни
  • *Всички помещения в хотела разполагат с две редовни легла. Всички останали легла са допълнителни.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).