Хотели в Созопол: Панорама Бей 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Panorama Bay, Sozopol / Хотел Панорама Бей, Созопол

Местоположение: Хотел Панорама Бей се намира в местността Буджака, южно от Созопол, на първа линия до морето.

Хотел: На разположение на гостите са открит плувен басейн с детска част и слънчева тераса с чадъри и шезлонги, достъп до плажа, достъп до интернет.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в едноспални и двуспални апартаменти. Всички са съвременно обзаведени и разполагат с кабелна телевизия, интернет, напълно оборудван кухненски бокс (фурна/котлон, микровълнова печка, хладилник, кухненски принадлежности и прибори), ютия и дъска за гладене, баня с душ кабина и сешоар, балкон.

Капацитет на помещенията:

  • Апартамент с една спалня: мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца/3 възрастни<
  • Мезонет с две спални: мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни + 2 деца/5 възрастни

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).