Хотели в Пампорово: Панорама 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Един от най-близо разположените до пистите хотел в Пампорово.

Настаняване: Разполага с 83 стаи и 9 апартамента, всяка със собствена баня, телефон, телевизор, мини-бар, тераса. Малък апартамент - 1 спалня, всекидневна, баня с вана, телевизор, мини-бар. Голям апартамент- 2 спални, всекидневна, кухненски бокс, две бани, телевизор, мини-бар.

Услуги: Ресторант със 100 места, механа в национален стил, собствен сладкарски център. Обширна билярдна зала с обособен кът за дартс, зала за електронни игри.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).