Хотели в Банско: Панорама Ризорт и СПА 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Панорама Ризорт & SPA, Panorama Resort & SPA Bansko

Местоположение: Хотел Панорама Ризорт & СПА се намира в курорта Банско, в местността Св. Иван Рилски, на 750 м. от лифта.

Хотел: Нов, дизайнерски като изпълнение комплекс.  На разположение на гостите са уютен ресторант с панорамна гледка, лоби бар с външна тераса, конферентна зала за 70 човека, фитнас зала, просторен СПА център на площ от около 2000 кв.м.,с вътрешен басейн, сауна и други услуги, ски гардероб и безплатен трансфер до ски лифта до 17:00 часа, паркинг.

Настаняване: Комплексът разполага общо с 75 студия, 47 стаи, 72 едноспални и 8 двуспални апартамента. Всички помещения разполагат с телевизор с кабелна телевизия. Студията и апартаментите са разполагат с кухненски бокс и балкон с панорамна гледка към Банско и Пирин планина. По-голяма част от стаите са с панорамна гледка към града, а другата част от тях гледат към близка борова гора.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - макс. 2 души
  • Студио - макс. 2+1 или 3 души
  • Едноспален апартамент - макс. 2+2 или 3+1 души
  • Двуспален апартамент - мин. 4 души, макс. 4+2 души

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).