Хотели в Сандански: Панорама 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Panorama, Sandanski

Местоположение: Хотел Панорама е разположен в парка на град Сандански, в живописна и спокойна местност.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар с панорамна тераса, бар басейн, рум-сървис, открит басейн с топла минерална вода (25х11м.), модерен СПА-център с фитнес зала, сауна и разнообразни терапии, паркинг и закрит гараж, безжичен интернет, конферентна зала, модерно обзаведен детски кът

Настаняване: Разполага със 132 легла, разпределени в 56 стаи и 10 апартамента. Всички помещения са оборудвани с централно отопление, климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини-хладилник, баня с душ-кабина, безжичен интернет Wi-Fi, тераса с изглед към града, към басейна или към гората.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).