Хотели в Априлци: Пар Авион Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Par Avion Hotel, Apriltsi (Aprilci) / Хотел Пар Авион, Априлци - оферти

Местоположение: Хотел Пар Авион се намира във възрожденския град Априлци, разположен в подножието на Стара планина, в област Ловеч, на 185 км. от София.

Хотел: Хотел Пар Авион е отрит в началото на 2012г. и е дело на екип от дизайнери и архитекти, вдъхновени от идеята да съчетаят модерният дизайн с уюта и близостта до природата. Хотелът е на 5 етажа и предлага на своите гости рецепция; лоби бар с 40 места на закрито, 20 места на терасата и гледка към басейна; бистро - сладкарница с 25 места на закрито и 20 места на открито; ресторант с 60 места на закрито, 40 места на открито и гледа към басейна; конферентна зала с 40 места, естествена слънчева светлина и гледа към градината; ВИП зала; външен отопляем басейн; дизайнерски двор с барбекю, пещ за пици, външен бар, сепарета с навес и декинг на ниво басейн; централно отопление; wifi интернет.

Настаняване: Хотелът разполага с 28 стаи, разпределени на 3 етажа хотелска част - 4 единични стаи (16 кв.м.), 7 стандартни двойни стаи (20 кв.м.) и 17 делукс двойни стаи (30 кв.м.). Всички помещения са решени в меки, пастелни тонове и са обзаведени с бутикови мебели от дърво, мека мебел, телевизор, кабелна телевизия, баня с италиански луксозен гранитогрес, италиански мебели за баня и душ кабини.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).