Хотели в Панагюрище: Парк Хотел Асарел 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Парк Хотел “Асарел” се намира в централната част на град Панагюрище, на 90 км. от София и 80 км. от Пловдив. Хотелът посреща своите гости заобиколен от красив градски парк, разполагащ с приятни алеи за разходка и живописна зеленина. Хотелът е в непосредствена близост до мултифункционалната спортна зала «Арена Асарел» и плувния и спортен център на Каменград Хотел & СПА.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, ресторант с капацитет 200 места, стилен лоби бар с 30 места и открит паркинг. Ресторантът и барът на Парк Хотел Асарел предлагат приятна атмосфера с панорама към природните околности.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 80 стаи и апартаменти в тиха и спокойна атмосфера, от които 67 двойни стаи с отделни легла, 2 луксозни двойни стаи с мека мебел, 10 едноспални апартамента, 1 двуспален апартамент. Натуралните цветове на обзавеждането и съвременните удобства в стаите създават усещане, близко до уюта на съвременния дом.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2, макс. 2  + 1
  • Голяма двойна стая - мин. 2 , макс. 2 + 2
  • Апартамент  - мин./макс. 2 , макс. 2 + 2
  • Двуспален апартамент  - мин./макс. 4, макс. 4 + 1

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).