Хотели в Сандански: Парк Хотел Пирин 5*

Park Hotel Pirin, Sandanski / Парк хотел Пирин, Сандански 

Местоположение: Елегантният петзвезден Парк Хотел Пирин, част от Шарлопов Груп, е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео-лечебния климатичен курорт Сандански. Хотелът е сбъдната мечта за всеки, който иска да се зареди от ярката красота на неговите градини, лековитата минерална вода и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен и слънчев дом, далеч от дома.

Хотел: През 2009 г. Парк Хотел Пирин става първият български хотел, получил отличие за качество от Европейската СПА асоциация - свидетелство, че отговаря на всички съвременни изисквания за уелнес, спокойствие, чистота и качествено обслужване в стилна обстановка. Наред с отличните балнео и уелнес условия, хотелът предлага възможности за културно-исторически и еко-туризъм, ловен туризъм, познавателни обиколки, възможности за организиране на лични и фирмени мероприятия. За децата има специално изграден детски кът на открито, където аниматори се грижат за техния комфорт и безопасност.

Настаняване: Парк Хотел Пирин разполага със 76 луксозни двойни стаи, 2 луксозни и 4 VIP апартамента, 2 президентски апартамента. Всички помещения са оборудвани с минибар, сателитна телевизия, радио, сейф, безжичен интернет, луксозна баня с вана и душ-кабина.  

Парк Хотел Пирин е сертифициран СПА хотел

  • Стандартни оферти
  • Пакети
СТАНДАРТНИ ЦЕНИ 2020 В ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН 5*, САНДАНСКИ
Офертата е валидна за периода от 01.12.2019 до 30.11.2020 г.
с изключение на периодите на национални и регионални празници.

 
НАСТАНЯВАНЕ
В ПАРК ХОТЕЛ „ПИРИН”
ЗАКУСКА
ЦЕНА ЗА 1 НОЩУВКА
(НЕДЕЛЯ-ЧЕТВЪРТЪК)
ЦЕНА ЗА 1 НОЩУВКА
(ПЕТЪК И/ИЛИ СЪБОТА)
Възрастен в Двойна стая-лукс 100 120
Единична стая-лукс 200 240
Възрастен в Двойна стая-стандарт 90 110
Единична стая-стандарт 180 220
Апартамент-лукс на база ВВ - наем /макс. 2 +1/ 290 320
Апартамент-VIP на база ВВ - наем /макс. 2 +1/ 320 320
НАСТАНЯВАНЕ В АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС
НА ПАРК ХОТЕЛ „ПИРИН”

 
 
Апартамент «Стандарт»  - наем /макс. 2 +1/ 260 290
Апартамент «Фемили»  - наем /макс. 2 +1/ 290 320

Цените  са в лева, на човек/ наем и включват:  1 нощувка и закуска,  туристическа застраховка, интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/  до центъра на града и  обратно, ползване на: фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи, парк-градина с външен плувен басейн, детски басейн и детски кът

Срещу допълнително заплащане: сауна-парк  /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове,  топли лежанки  и пейки и зона за релакс/

Цените на помещенията не включват туристически данък в размер на 1.09 лв. на ден на човек.

Намаления:
  • Дете от 0 до 3.99 години - безплатно настаняване в двойна луксозна стая на база закуска /BB/
  • Дете от 4 до 11.99 години на допълнително легло в двойна луксозна стая - ползва 70 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение
  • Дете от 4 до 11.99 години на редовно легло, настанено с 1 възрастен в двойна стая, ползва 30 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение;
  • Дете над 12 години или трети възрастен на допълнително легло в двойна луксозна стая, ползва 50 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.
ПАКЕТ РЕЛАКС В ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН 5*, САНДАНСКИ
Пакетът е валиден до 20.12.2019г.,
с изключение на периодите на национални и регионални празници.

 
НАСТАНЯВАНЕ
В ПАРК ХОТЕЛ „ПИРИН”
ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ
ПАКЕТНА ЦЕНА
НА СТАЯ ЗА 1 НОЩУВКА,
 
Възрастен в двойна стая лукс 120 лв.
1 възрастен и 1 дете  в двойна стая лукс 204 лв.
Двойна стая  лукс за двама възрастни 240 лв.
Единична стая лукс 187 лв.
Възрастен в двойна стая стандарт 110 лв.
1 възрастен и 1 дете  в двойна стая стандарт 187 лв.
Двойна стая  стандарт за двама възрастни 220 лв.
Единична стая стандарт 176лв.

Цените на пакетите са в лева и включват:  1 нощувка, закуска и вечеря, туристическа застраховка;  интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/  до центъра на града и обратно; ползване на: фитнес,  басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи;  Сауна-парк  /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леденфонтан,  емоционални душове, топли   лежанки  и пейки и зона за релакс/; Парк-градина с външен басейн и детски кът; безплатен детски кът и Арт център с допълнителни услуги.

Цените на помещенията не включват туристически данък в размер на 1.09 лв. на ден на човек.
 
Доплащания:
  • Дете от 0 до 3.99 години - безплатно настаняване в двойна луксозна стая на база закуска и вечеря/HB/
  • Дете от 4 до 11.99 години на  допълнително легло в двойна луксозна стая, доплаща 36,00 лв. на база закуска и вечеря/HB/.
  • 3-ти възрастен или дете над 12 години на допълнително легло в двойна луксозна стая, доплаща 84,00 лв. на база закуска и вечеря/HB/  и включени СПА услуги, упоменати в пакета.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).