Хотели в Рибарица: Парк хотел Рибарица 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ
Park hotel Ribaritsa / Парк хотел Рибарица

Местоположение: Парк хотел Рибарица се намира на 120 км. от София, в сърцето на България, разположен на 650 м. надморска височина в прекрасен каньон, скътан в пазвите на три биосферни резервата - "Кашка", "Царичина" и "Боатин". От хотела се разкрива прекрасна панорамна гледка.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция и фоайе, ресторант с 200 места, механа "Яко Войвода" със зимна и лятна градина, нощен клуб, барбекю, воден бар, открит басейн, детски басейн, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, сауна, фитнес център, тенис корт, тенис маса, билярд, 2 конферентни зали, паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага със 124 легла, разпределени в 6 единични, 22 двойни, 15 тройни и 4 четворни стаи и 5 апартамента. Всички стаи са оборудвани с  телевизор с кабелна телевизия, в апартаментите има хладилник с мини бар, баня с душ и сешоар, тераса с красива панорамна гледка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).