години

Хотели в Сандански: Парк Хотел Сандански 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Park hotel Sandanski / Парк хотел Сандански

Местоположение: Парк хотел Сандански е разположен в централната част на Сандански до парка на града.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с лятна градина, барбекю, бар. Релакс центъра към хотела разполага с джакузи, парна баня, сауна и масаж. За удобството на своите гости хотела разполага с панорамен асансьор и паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага със 17 помещения, от които 12 стаи стандарт, 3 стаи делукс, 2 стаи VIP. Стаите са приятно обзаведени в меки цветове, с мебели от дърво и са оборудвани с климатик, баня, джакузи (в част от стаите Лукс и VIP стаите), сешоар, сателитнa телевизия, телефон, извод за интернет, минибар и сейф.  

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).