Хотели в Сандански: Парк Хотел Сандански 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Park hotel Sandanski / Парк хотел Сандански

Местоположение: Парк Хотел Сандански е разположен в централната част на гр. Сандански. Сандански е на 150 км от София в подножието на Пирин планина и е известен с чистия си въздух и лековитите минерални извори. Слънцето грее средно 300 дни в годината (средна годишна температура 24° C), а средния брой на дните с валежи е едва 65.Благодарения на уникания си климат и природни дадености, Сандански се е утвърдил като популярен балнеолечебен курорт в България и по света. Най-близките летища са в Солун - 130 км. и София - 158 км.

Хотел: За семеен отпуск, романтична ваканция, почивка с приятели или бизнес пътуване. Стаите са приятно обзаведени в меки цветове, с мебели от дърво и са оборудвани с климатик, баня, джакузи (в част от стаите Лукс и VIP стаите), сешоар, сателитнa телевизия, телефон, извод за интернет, минибар и сейф.  За удобство на гостите хотела разполага с панорамен асансьор. Ресторант Barbeque привлича с неустоим аромат на подправки, дървени въглища и току-що запалена пещ. В уютна обстановка посетителите могат да се насладят на богата интернационална и на средиземноморска кухня. Менюто е предизвикателство и за най-взискателните вкусове. Лятната градина е с оригинален екстериор и изненадва приятно гостите на хотела.Залата на ресторанта е с 80 места, а градината със 100. Релакс центърът на Парк Хотел Сандански предлага сауна, джакузи и парна баня.
Парк Хотел Сандански предлага разнообразни възможности за спокоен отдих за да се чувствате здрави, отпочинали и в добра форма:

  • Дегустация на вина в избите на гр. Мелник.
  • Разходка в Пирин планина.
  • Посещение на Роженски манастир, м. Рупите и църквата Св. Петка, манастира на Преподобна Стойна в с. Златолист.
  • Възможност за екскурзия до гр. Солун в Гърция.
  • Рафтинг по река Струма.
  • Плаж на Егейско море в Гърция, отстоящо само на 140км.
  • Възможност за конна езда, голф и ски в Банско и Разлог.

Настаняване: Хотелът разполага със 17 помещения, от които 12 стаи стандарт, 3 стаи делукс, 2 стаи VIP.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).