Хотели в Стара Загора: Парк-хотел Стара Загора 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Park Hotel Stara Zagora / Оферти за Парк-хотел Стара Загора

Местоположение: Парк-Хотел "Стара Загора" e луксозен петзвезден комплекс, разположен на брега на живописното езеро "Загорка" до североизточния транспортен изход на Стара Загора за Казанлък и Русе, само на 1,5 км от центъра на града.

Хотел: На разположение на гостите са 24-часова рецепция и лоби бар, ресторант с до 150 места, лятна градина край брега на езерото, летен коктейл бар, дневен и нощен бар, басейн, фитнес, парна баня, турска баня, масажен кабинет и 5 конферентни зали.

Настаняване: Хотелската част на комплекса разполага с 31 единични и двойни стаи, два луксозни апартамента и един VIP апартамент. Стаите разполагат с всекидневен кът за работа и почивка, модерна баня с душ кабина и вана, 32`` LED телевизор, кабелна телевизия, безплатен високоскоростен интернет достъп чрез WiFi, климатизация с персонално управление, сейф, хладилен мини-бар, термокана, антиалергични завивки, халат и чехли, телефон в стаята, телефон в банята, паник бутон в банята, сешоар. Леглата в хотела са с релаксираща матрачна система. Изгледът от хотелските стаи е или към парка, или към езерото "Загорка". Двата апартамента имат масажна вана, а VIP апартаментът - масажно джакузи.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).