Хотели в Пловдив: Парк & СПА хотел Екзотик 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Park & Spa Hotel Exotic, Markovo

Местоположение: Парк и СПА хотел Екзотик се намира в подножието на Родопите, в с. Марково, само на 6км. от Пловдив и на 160км. от София.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, ресторант Екзотик (200 места) с панорамна тераса, снек бар, външен и вътрешен басейн, фитнес, тенис на корт и тенис на маса, СПА център (финландска и инфрачервена сауна, джакузи, ледена стая, контрастни душове, парна баня, релакс зона), паркинг. Хотелът е заобиколен от парк с площ 17дка., кръстосан от множество алеи и потънал в зеленина.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 79 съвременно обзаведени двойни стаи, оборудвани с климатик, телефон, LCD телевизор, Wi-Fi интернет, голяма баня с душ-кабина, сешоар и тераса с гледка към града или планината.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).