Хотели в Боженци: Парлапанова къща, Еко къщи Шарлопов 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Парлапанова къща, Еко къщи Шарлопов Хотелс, село Боженци

Местоположение: Еко къщи Шарлопов Хотелс се намират в архитектурно-археологически резерват село Боженци, на 13 км. източно от град Габрово, на 40 км. от Велико Търново, на 162 км. от Пловдив и на 236 км. от София.

Настаняване: Комплексът се състои от 4 отделни къщи в характерния за Боженци възрожденски стил.

Парлапанова къща 3* (до 15+2 души) е характерна възрожденска къща на два етажа със съвременно, луксозно обзавеждане. На разположение на гостите са лоби бар с 18 места и битова механа с 30-35 места. Предлага настаняване за 15+2 души, като на първия етаж има две двойни стаи и апартамент (2+1), на втория етаж - една двойна стая, апартамент (2+1) и луксозен апартамент (5 души). Всички стаи и апартаменти са оборудвани с телевизор, мини бар и баня с душ или душ-кабина.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).