Хотели в Смолян: Пърл Лодж Хотел 1*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Pearl Lodge Hotel - Хотел Пърл Лодж

Местоположение: Хотел Пърл Лодж е разположен в Родопи планина, в района на Смолянски езера, в непосредствена близост до ски-курорт Пампорово, само на няколко минути пеша от прекрасни езера и на няколко минути от ски лифт, водещ до връх Снежанка. До ски лифта има осигурен автобус.

Хотел: Новооткрит елегантен хотел с приятна атмосфера и съвременен интериор. На разположение на гостите са шикозен международен ресторант, стилен лоби бар, коктейл бар, модерен СПА и уелнес център с фитнес, остъклен и отопляем закрит басейн, малък басейн, сауна, диетолог и разнообразни процедури, обсерватория за наблюдение с телескоп, медицински пункт, 24 часа рум сервиз, ски гардероб, ски под наем, лифт карти, моторни шейни и информационен център, конферентна зала, DVD под наем, лекар, безплатен охраняван паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в няколко вида просторни и луксозни стаи за двама, апартаменти с две/три спални и фамилни стаи, всички с тераса, спалня, хол, кухненски бокс, баня, телефон, сателитна телевизия, безплатен високоскоростен интернет.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).