Хотели в Приморско: Перла Бийч II 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Perla Beach II Hotel, Primorsko

Местоположение: Хотел Перла Бийч II е разположен непосредствено до морския бряг, на 20 метра от Северния плаж и 30 метра от Южния плаж, с чудесен изглед към морето. В непосредствена близост са центърът и Аквапланет Приморско.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, бар-барбекю, открит басейн със сладка вода, детски басейн, бар/снек-бар при басейна, детска площадка и детски клуб - занималня, билярд, масаж, минифутбол, сауна, тенис на корт, тенис на маса, фитнес.

Настаняване: Хотелът е на 4 етажа и разполага с 9 двойни стаи, 18 фамилни стаи и 14 фамилни стаи тип мезонети, всички оборудвани с телевизор.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).