Хотели в Приморско: Пламена Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Пламена Палас, Приморско - Plamena Palace Hotel, Primorsko

Местоположение: Хотел Пламена Палас е пзположен е в северната част на град Приморско, в непосредствена близост до северния плаж и местността пясъчни дюни "Перла".

Хотел: На разположение на гостите са лоби и дневен бар, ресторант, барбекю, открит басейн, открит детски басейн, детска стая за игри и детска площадка, джакузи, фитнес зала, магазини. Осигурени са 24 ч. лекарски услуги, информация, паркинг, гараж, сейф, румсервиз, достъп за инвалиди.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 112 стаи и 4 апартамента. Всички стаи и апартаменти разполагат с балкон и модерно обзавеждане. Оборудвани са с телевизор, телефон, мини-бар, климатик.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - 2 възрастни и 2 деца
  • Апартамент - 2 възрастни и 3 деца

Хранения:

  • База Закуска:богата и разнообразна закуска в ресторанта на хотела, на блок маса 08:00-10:00ч. с включени сокове, шварц кафе и чай, вода.
  • База Полупансион ПЛЮС: богата и разнообразна закуска в ресторанта на хотела, на блок маса 08:00-10:00ч. с включени сокове, шварц кафе и чай; вечеря на блок маса в ресторанта 18:00-21:00ч. с разнообразие от основни ястия, салати, десерти и включени напитки - наливна бира и вино, сокове, кафе, чай и вода.
  • База All Inclusive LIGHT: богата и разнообразна закуска в ресторанта на хотела, на блок маса 08:00-10:00ч. с включени сокове, шварц кафе и чай; обяд на блок маса 12:00-15:00ч. с разнообразие от ястия и салати, десерти и включени напитки - сокове, наливна бира и вино, кафе, чай и вода; Tea time 15:00-18:00ч. с включени чай, кафе, вода, сокове, бира, вино, дребни сладки и сладолед; вечеря на блок маса в ресторанта 18:00-21:00ч. с разнообразие от основни ястия, салати, десерти и включени напитки - наливна бира и вино, сокове, кафе, чай и вода.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).