години

Хотели в Паничище: Планински езера 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Planinski Ezera, Panichishte / Хотел Планински езера, Паничище

Местоположение: Хотел Планински езера се намира на 150 м. от писта Бекяра, в местонстта Паничище.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант със 100 места, лоби-бар, сауна, конферентна зала, ски гардероб.

Настаняване: Хотелът разполага с 40 двойни стаи, 11 апартамента и 5 мезонета. Всички помещения са със собствен санитарен възел с топла вода, телевизор, сателитни програми, балкон с изглед към планината.

Полезна информация:

  • Писта Бекяра, дължина 470 м, капацитет 280 човека на час, 150 м от хотела
  • Писта Аджера, лифт за начинаещи до писти с дължина 120м и 400м с капацитет 250 човека на час, 1,2 км. от хотела, миниван- "shuttle".
  • Писта при хижа Пионерска - дължина 420 м, капацитет 350 човека на час, 2,5 км. от хотела, миниван. Писта при хижа Рилски езера, дължина 950 м, капацитет 700 човека на час, лифт за начинаещи, 250 м дължина на лифта.
  • Близо до писта Рилски езера - възмжоност за "free-ride"

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).