Хотели в Велико Търново: Премиер 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Premier Hotel, Veliko Turnovo - Хотел Премиер, Велико Търново

Местоположение: Хотел Премиер се намира в сърцето на град Велико Търново, на тихо и спокойно място.

Хотел: С качеството на обслужване, стандарта и атмосферата си, хотел Премиер е подходящо място за бизнес мероприятия, почивка оздравителни и разкрасяващи процедури. На разположение на гостите са ресторант с 60 места, кай бар с панорамен изглед, СПА център с голямо джакузи, парни бани, сауна, солариум, масажи и ароматерапия, открит басейн, паркинг-гараж на две нива за около 20 автомобила и 10 паркоместа в непосредствена близост. Хотел Премиер предлага редица удобства и услуги, характерни за веригата като ADSL интернет достъп, 24 часа факс и копирни услуги; безплатни кафе, чай и минерална вода, възможности за закупуване на сувенири, рум-сървиз, пране и гладене, рент-а-кар.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 23 двойни стаи, 11 спални и 9 апартамента. Стаите разполагат с баня с душ или вана, сешоар, климатик, мини-бар, телевизор с кабелна телевизия, телефон, електронна заключваща система, балкони (към част от стаите) с великолепна панорама към старо Търново и крепостта "Царевец". Оборудването на апартаментите включва баня с вана или душ, сешоар, климатик; мини-бар, телевизор с кабелна телевизия, телефон, електронна заключваща система, а част от тях разполагат и със сауна (в 7 от апартаментите), джакузи (в 2 от апартаментите) и кухненски бокс (в 4 от апартаментите).

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).