Хотели в Китен: Принцес Резиденс 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Принцес Резиденс, Китен - Princess Residence Hotel, Kiten

Местоположение: Хотел Принцес Резиденс се намира на южното Черноморие, в курорта Китен и е разположен на самата плажна ивица в тихия и слънчев залив Атлиман, изключително подходящ за деца (залив в залива на Международният младежки център, плавно навлизане в дълбочина). В близост се намират дискотеките Зангадор, Най Клуб, Кариби и Ямайка.

Хотел: Новооткрит хотел с модерна и раздвижена сграда в свежи цветове. На разположение на гостите са ресторант с класически български и средиземноморски ястия, пицария, барбекю, лоби бар, открит басейн, панорамен асансьор, фитнес зала, 2 конферентни зали, охраняем паркинг.

Настаняване: Разполага със 148 стилно обзаведени студиа и апартаменти с климатик, телевизор, мини бар, сейф и високоскоростен интернет, с изглед към морето или парка.

  <

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).