Хотели в Арбанаси: Рачев Хотел Резиденс 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Rachev Hotel Residence Arbanassi

Местоположение: Рачев Хотел Резиденс е разположен в западната част на село Арбанаси, на 4 км. източно от Велико Търново. Непосредствено до комплекса се намира манастирът Успение Богородично, съхраняващ чудотворната икона Богородица Троеръка.

Хотел: Изграден в стила на 16 век, комплексът предлага на своите гости модерен лоби бар около басейна с тераса, основен гурме ресторант със 140 места (с гледка към вътрешния двор, камина и стилна мебелировка, предлагащ традиционна българска кухня, европейска кухня и средиземноморски рецепти), летен барбекю ресторант със 160 места и ястия на чеверме, пещ и скара, зала за дегустации на селектирани вина с автентичен интериор, стенописи и дървени стелажи, вътрешен двор със специално проектирано озеленяване, собствен параклис (подходящ за организиране на сватбени тържества, кръщенета и семейни празници), паркинг и безплатен високоскоростен Wi-Fi достъп в конферентни зали, рецепция и лоби бар, ресторант, басейн и цялата хотелска част. На разположение за гостите е и Уелнес център с 20-метров открит басейн, саунa, турска баня, модерна фитнес зала с професионални уреди Техноджим, зона за релакс, солариум, традиционни и специални масажи, както и индивидуализирани програми за здраве и сила. За децата хотелът предлага детска площадка с множество атракции, детски басейн и фонтан с живи рибки, а за бизнес туристите - най-големият бизнес център в Арбанаси и региона с 2 конферентни зали (10 до 180 места), пълно техническо оборудване, куриерски и секретарски услуги.

Настаняване: Хотел Рачев разполага с 2 апартаментa, 6 студиа, 6 тройни стаи и 35 двойни стаи + 7 допълнителни легла, разпределени в четири взаимосвързани сгради, решени в топли тонове. Всички помещения разполагат с минибар, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, климатик с индивидуално регулиране, безплатен високоскоростен Wi-Fi Интернет достъп, филми срещу заплащане, интерактивна хотелска презентация.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).