Хотели в Велинград: СПА Хотел Рич 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Hotel Rich, Velingrad / СПА Хотел Рич, Велинград

Местоположение: СПА Хотел Рич е разположен в кв. Лъджене, в непосредствена близост до центъра на град Велинград.

Хотел: На разположение на гостите са класически ресторант, таверна Омар, лоби бар, нощен бар, пиано бар, лятна градина, SPA център, закрит и открит минерален басейн, джакузи, сауна, фитнес, парна баня, ледена кабина, кабинети за масаж, солариум, паркинг, румсървис.

Настаняване: Комплексът разполага с общ капацитет от 55 помещения, от които стаи тип стандарт, лукс, делукс и 9 апартамента. Всички помещения са оборудвани с климатик, мини бар, баня с душ кабина или вана, телевизор, цифрова телевизия, безжичен интернет.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).