Хотели в Чепеларе: Родопски Дом 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Rodopski Dom Hotel, Chepelare - Хотел Родопски Дом, Чепеларе

Местоположение: Хотел Родопски дом се намира в центъра на красивото планинско градче Чепеларе, разположено в сърцето на Родопите, на 1200 метра надморска височина, на 230 км. от столицата София, на 80 км. от град Пловдив и на 10 км. от зимния курорт Пампорово. Ски-център "Мечи Чал" е разположен близо до град Чепеларе и предлага отлични условия за ски от месец декември до месец април.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, нощен бар, конферентна зала, СПА център със закрит плувен басейн, фитнес, джакузи, сауна, парна баня, солариум, 2 масажни кабинета, фризьорски и козметичен салон, мини футболно игрище. За гостите на хотела са осигурени безплатни паркинг и Wi-Fi Интернет достъп.

Настаняване: Хотелът разполага с 27 двойни стаи, 13 двустайни апартамента и 3 тристайни апартамента. Всички помещения са оборудвани със сателитна телевизия, мини бар, централно отопление, баня с вана. Апартаментите са с напълно оборудван кухненски блок, всекидневна с камина и спалня.
 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).