Хотели в Пампорово: Рожен 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Rozhen Hotel Pamporovo, Pamporovo - Хотел Рожен, Пампорово

Местоположение: Хотелски комплекс РОЖЕН-център Пампорово се намира в самия център на комплекса в близост до хотелите Преспа и Мургавец, както и до ски съоръженията. Разположен е на 260 км. от София, на 80 км. от Пловдив и на 15 км. от Смолян, на 1600 метра надморска височина.

Хотел: Хотел Рожен е добре познат на ски туристите и гостите на Пампорово, заради дългата си история и удобното си местоположение. Реновиран е през 2010г. На разположение на гостите са ресторант в родопски стил, съвременен лоби бар с билярд, нощен бар, кафе-аперитив, денонощен супермаркет, спортен магазин, тенис на маса, сейф, ски гардероб, масажи, фризьорски салон, интернет, детски игрални автомати, целодневна детска градина с професионални възпитатели, детски кът и детска писта за шейни, интернет, охраняем паркинг. Възможно е настаняване на домашни любимци след предварително запитване.

Настаняване: Разполага с 200 места леглова база, разпределени в 90 стандартни стаи, 2 фамилни стаи и 3 апартамента, със самостоятелен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).