Хотели в Константин и Елена: Романс СПА хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Hotel Romance, Sv. Sv. Konstantin i Elena

Местположение: СПА Хотел Романс се намира в центъра на курорта Св. Св. Константин и Елена, заобиколен от национален парк, на 150 метра от морския бряг.

Хотел: Открит през 2006г. На разположение на гостите са класически ресторант (120 места) с европейска кухня и открита тераса; лоби и коктейл бар. Открит и закрит басейн с минерална вода, фитнес зала. Хотелът предлага още СПА - Център с най-съвременно оборудване (виши-душ, хидро-масажна вана, солариум, козметично студио, студио за ароматерапия, парна баня, финландска сауна, контрастни душове, инфрачервена сауна). Подземен паркинг, конферентна зала с капацитет 140 места.

Настаняване: Хотелът разполага с 33 стандартни двойни, 12 разширени двойни и 5 единични стаи, 2 студиа и 5 апартамента. Всички помещения са с високоскоростен интернет; минибар, телефон, телевизор, климатик, сешоар в банята.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).