Хотели в Пловдив: Парк Хотел Санкт Петербург 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Парк-хотел Санкт Петербург е разположен в близост до Пловдивския панаир на около 500 метра от центъра на Пловдив. Хотелът осигурява изискана и комфортна обстановка, модерен европейски стил, съчетани с професионалното и вежливо обслужване.

Настаняване: Хотелът разполага с 84 стаи, 105 студия и 21 апартамента. Стаите са оборудвани с климатик, баня с вана/душ, сателитна телевизия, телефон, мини бар. В студията и апартаментите има възможност за 2 допълнителни легла.

Удобства: На разположение на гостите са 2 ресторанта, 3 бара, виенска сладкарница, уникален аква парк с лятна градина, 3 открити басейна свързани с водни каскади, ефекти и скални пещери, фризьорски салон, бизнес център, конферентни зали, магазин, салон за красота, химическо чистене, пране и гладене, рум сервиз, паркинг.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).