Хотели в Созопол: Санта Марина 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Санта Марина 4*, Созопол - Hotel Santa Marina, Sozopol

Местоположение: Хотелски комплекс Санта Марина се намира на 2км. северно от Созопол, на 34км. южно от Бургас и на 424км. от София.

Хотел: Комплексът се състои от 80 вили, 1400 апартамента и 5 центъра за услуги и развлечения. На разположение на гостите са рецепция, основен ресторант Аполония, ресторант Галерия, пица-бар, бар при басейна Бриз, бар при басейна Скай, пиано бар Джой, три открити басейна и два детски басейна, около басейните са разположени соларни тераси, както и помещения с обслужващ характер (душове, тоалетни, съблекални), две детски площадки, СПА център (масажи на открито и в масажните кабинети, различни видове терапии, сауна, турска баня, фитнес, СПА-капсула с пара, цветотерапия, виши-душ, инфрачервена сауна, вибромасаж), мини маркет, магазин за вино и цигари, магазин за сувенири, магазин за облекло.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в студиа (39-56 кв.м.), апартаменти с една спалня (56-89 кв.м.), апартаменти с две спални (82-165 кв.м.) и мансардни апартаменти (на две нива, 87 кв.м.). Всички студиа и апартаменти разполагат с климатик, кабелна телевизия, достъп до интернет, директен телефон, баня със сешоар, контакт за електричество с 2 стандарта, напълно оборудвана кухня, балкон с красива морска гледка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).