Хотели в Павел Баня: Севтополис 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Sevtopolis, Pavel Banq / Хотел Севтополис, Павел Баня

Местоположение: Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Курортът Павел баня е сгушен между Стара Планина и Средна гора, сред живописната Розова долина, известна още и като долината на Тракийските царе.

 

Хотел: Модерна и стилна сграда, проектирана в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. На разположение на гостите са фоайе, ресторант със 120 места, лоби бар, конферентни зали, рум сервиз, закрит и открит плувен басейн с минерална вода, фитнес, сауна, сейф, безплатен паркинг, безплатен интернет на територията на хотела. Хотелът разполага с много модерен СПА и медицински център с широк спектър от уелнес, балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.

 

Настаняване: Предлага настаняване в 58 стаи и 4 апартамента, разположени на четири етажа. Всички помещения разполагат с топла минерална вода в уникална баня, с прозорец към спалнята, индивидуален климатик/ отопление, мини-бар, кабелна телевизия, LCD телевизор, телефон, сешоар. Повечето помещения са с тераса с изглед към планината или басейна. Апартаментите предлагат бани с масажна вана и топла минерална вода, а подът им е покрит с мокет от естествена вълна.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).