Хотели в Боженци: Шарлопова къща, Еко къщи Шарлопов 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Еко къщи Шарлопов Хотелс, село Боженци

Местоположение: Еко къщи Шарлопов Хотелс се намират в архитектурно-археологически резерват село Боженци, на 13 км. източно от град Габрово, на 40 км. от Велико Търново, на 162 км. от Пловдив и на 236 км. от София.

Настаняване: Комплексът се състои от 4 отделни къщи в характерния за Боженци възрожденски стил.

Шарлопова къща 4* (до 8 души) е луксозна къща-хотел на два етажа. На първия етаж се намира просторна всекидневна стая, в която се преминава от два входа - портален с южно изложение и северен вход. Дневната разполага с камина, обзаведена е с ъглова секция и голяма мека мебел, с маса и телевизор със сателит. Свързана е със столова с маса за 12 души и модерно обзаведена кухня. На втория етаж са разположени спалните помещения - две двойни стаи и един апартамент с две спални, обзаведени в старинен стил, с баня с душ-кабина (едната стая има и вана за масаж). В двора на къщата е построена малка сграда тип "плевня", в която се намира 8-местно джакузи, сауна, баня и тоалетна. На разположение на гостите са веранда, барбекю с 8-местна маса с две пейки и навес. В двора на къщата могат да бъдат паркирани до 3 автомобила.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).