Хотели в Златни Пясъци: Шипка 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Shipka, Golden Sands / Хотел Шипка, Златни пясъци

Местоположение: Хотел Шипка се намира в курорта Златни пясъци, на около 200м. от плажа. В близост са хотелите Камчия, София и Хелиос СПА.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, основен ресторант Шипка с тераса, пицария и барбекю до външния басейн, лоби бар също с тераса, сладкарница, дискотека Roxy, бар при басейна, вътрешен и външен басейн, слънчева тераса с безплатни чадъри и шезлонги, сауна, джакузи, фитнес, СПА процедури и специализирани програми, фризьорски салон, магазини, детска площадка, билярд, тенис на маса, бюро за обмяна на валута, сейф, паркинг.

Настаняване: Комплексът се състои от две сгради - с 11 и с 4 етажа. Предлага настаняване в общо 216 двойни стаи и 8 апартамента. Всички помещения разполагат с климатик, сателитна телевизия, телефон, интернет, хладилник, баня с вана и балкон. Стаите в 4-етажната сграда са с изглед към морето или парка, а в 11-етажната сграда са с изглед море.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).