Хотели в София: Силвър 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Силвър Хотел София, Silver Hotel Sofia

Местоположение: Силвър Хотел е с отлично местоположение, тъй като от него може лесно да се достигне до центъра на града, както и до множество важни локации. Зала Арена Армеец е на 7 мин. с кола, Интер Експо Център, Бизнес Парк София и НДК  - на около 10 мин., а летище София на 15 мин. В непосредствена близост до хотела се намира и голям търговски център  - Paradise Centre.

Хотел: Бизнес хотел в София. На разположение на гостите са а-ла карт ресторант, лоби бар, лятна градина, 7 конферентни зали с различен капацитет от 5 до 100 човека, паркинг, безплатен Wi-Fi. Предлага трансфери, както и безплатна туристическа обиколка на София. Тютюнопушенето на цялата територия на хотела е забранено.

Настаняване: Силвър Хотел предлага 73 стилно обзаведени стаи и 32 апартамента, съчетали в себе си едновременно функционалност, елегантност и комфорт. Всички стаи и апартаменти са светли, разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, цифрова телевизия, електронна заключваща система, безплатна интернет връзка, директна телефонна линия и луксозно обзаведена баня. Има възможност за дългосрочно наемане на апартаментите.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).