Хотели в Константин и Елена: Сириус Бийч Хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Sirius Beach Hotel, Konstantin and Elena / Сириус Бийч, Константин и Елена

Местоположение: Хотелът е разположен на самия морски бряг в богатия на минерални води курорт "Св. Св. Константин и Елена", който се намира само на 5 км североизточно от морската столица на България - град Варна. Предлаганата богата гама от възможности за развлечения, както и високият стандарт на услуги, превръщат хотелски комплекс "SIRIUS BEACH" в чудесно място за рекреативен туризъм.

Настаняване: Хотелът разполага с 15 единични и 90 двойни стаи, 27 фамилни стаи и 11 студиа. Помещенията са модерно обзаведени - с директен телефон, индивидуален сейф, SAT TV , климатик с индивидуално регулиране на температурата, мини бар. Баните са с вани, душ кабини и сешоар.

Услуги: На разположение на гостите на хотела са основенресторант, кораб-ресторант, лоби бар, скай бар, външен и вътрешен басейн, фитнес, СПА център, конферентна зала.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).