Хотели в Белоградчик: Скалите 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Skalite, Belogradchik / Хотел Скалите, Белоградчик

Местоположение: Хотелски комплекс “Скалите” е разположен в централната част на град Белоградчик.

Хотел: Четиризвездният комплекс разполага с ресторант със зимна градина, банкетна зала, винарна, виенски салон, панорамен бар, лоби бар, градско кафе и лятна градина с барбекю. Хотелският SPA център Ви предлага закрит плувен басейн, джакузи, фитнес зала, сауна, парна баня и разнообразни SPA процедури. На разположение на гостите са  2 оборудвани конферентни зали. Към хотела има магазин, салон за красота и офис на банка.

Настаняване: Комплексът разполага с 81 легла в 18 единични и 5 двойни стаи, 20 студия и 3 апартамента „Стандарт”, както и 2 VIP апартамента. Във всички стаи има климатик, интернет, директен телефон, кабелна телевизия, радио, мини бар (срещу доплащане), бутилка минерална вода - комплимент от хотела, баня с душ кабина/вана, сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).