Хотели в Пампорово: Снежанка 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Snejanka, Pamporovo / Хотел Снежанка, Пампорово

Местположение: Хотел Снежанка се намира в центъра на комплекс Пампорово, изцяло реновиран и модернизиран.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, ресторант с 250 места, механа, лоби-бар, закрит плувен басейн, сауна, джакузи, солариум, зала за игри, фитнес зала, 2 конферентни зали, дискотека, магазин, детски кът, игрална зала, компютърен клуб, Wi-Fi интернет и паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага с 67 двойни стаи и 86 апартамента, 5 от които с камина и 2 тип мезонет. Стаите са с модерен дизайн и оборудвани с кабелна телевизия, телефон, мини-бар, баня с душ или вана. Апартаментите разполагат с всекидневен кът, кухня и маса за хранене. Изглед към планината или вътрешния двор.

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).