Хотели в Созопол: Созопол Апартмънтс 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Sozopol Apartments, Sozopol / Созопол Апартментс, Созопол

Местоположение: Комплексът Созопол Апартмънтс се намира в южната част на Созопол, в местността Буджака, на 35км. от Бургас и на 440км. от София. Плажът Хармани е на ок. 2км., плажът Каваци на 1км., Райският залив - 100м. Стария град на Созопол - 2км.

Хотел: Комплексът се състои от три хотела - Вю Апартмънтс, Бей Апартмънтс и Пърл Апартмънтс.

Вю Апартмънтс - открит през 2008г., хотелът предлага на своите гости рецепция, външен басейн с детска част, слънчева тераса, чадъри и шезлонги,безплатен Wi-Fi интернет, безплатен паркинг.
Бей Апартмънтс - открит през 2007г., хотелът разполага с ресторант, външен басейн с детска секция и пързалка, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, безплатен Wi-Fi интернет, безплатен паркинг.
Пърл Апартмънтс - открит през 2007г., хотелът разполага с външен басейн с детска секция, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, безплатен Wi-Fi интернет, безплатен паркинг.

Настаняване: Комплексът предлага настаняване в 70 стилно и съвременно обзаведени апартаменти с една и две спални и студиа.
Вю Апартмънтс - състои се 30 студиа и апартаменти, разположени в три сгради. Апартаментите се състоят от спалня и дневна с кухненски кът и са оборудвани с климатик, телевизор, хладилник, котлон, ел. кана, прибори, съдове, мека мебел във всекидневната, ютия и дъска за гладене, баня с душ, хавлии и принадлежности за баня. Почти всички помещения разполагат с тераса с маса и столове.
Бей Апартмънтс - състои се от 20 студиа и апартаменти, разположени в две сгради. Апартаментите се състоят от спалня и дневна с кухненски кът и са оборудвани с климатик, телевизор, хладилник, котлон, ел. кана, прибори, съдове, мека мебел във всекидневната, ютия и дъска за гладене, баня с душ, хавлии и принадлежности за баня.
Пърл Апартмънтс - състои се от 20 студиа и апартаменти, разположени в две сгради. Апартаментите се състоят от спалня и дневна с кухненски кът и са оборудвани с климатик, телевизор, хладилник, котлон, ел. кана, прибори, съдове, мека мебел във всекидневната, ютия и дъска за гладене, баня с душ, хавлии и принадлежности за баня.

Всички апартаменти се почистват всеки ден, бельото се сменя на 3 дни.

Капацитет на помещенията:

  • Студио - мин./макс. 2 възрастни
  • Апартамент с 1 спалня - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни и 2 деца
  • Апартамент/къща с 2 спални - мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни и 2 деца

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).