Хотели в Ягода: Спа хотел Терма 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA hotel Therma, Yagoda

Местоположение: СПА хотел Терма се намира в село Ягода, известно с лековитата си минерална вода. Селото е разположено на ок. 200 км. от София, на 125 км. от Пловдив и само на 25 км. от Стара Загора. В близост могат да се посетят тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша и Голяма Косматка, храм-паметника Шипка и други.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, ресторант (80 места), конферентна зала (80 места), открит и закрит басейн с геотермална вода и СПА център (сауна, парна баня, хамам, масажен кабинет, тангентор, хидромасажна вана и др.).

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 35 помещения, от които 10 двойни стаи, 13 двойни стаи плюс, 9 двойни стаи лукс, 1 семеен и 1 апартамент лукс. Всички те са съвременно и луксозно обзаведени, оборудвани с телефон, кабелна телевизия, безжичен интернет, мини бар, самостоятелен санитарен възел. Повечето от стаите са с тераси с гледка към планината или басейна.
 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).