Хотели в Велинград: Велина Хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Park Hotel Velina, Velingrad / Парк хотел Велина, Велинград

Местоположение: Хотел Велина е разположен сред красива борова гора, над езерото Клептуза, в СПА столицата на България - град Велинград.

Хотел: Комплексът разполага с ресторант с капацитет 100 места, лоби бар, бар СПА център, лятна градина, конферента зала, SPA център със сауна, целогодишни открит и закрит плувни басейни с полуолимпийски размери и температура на водата 30 градуса, джакузи, парна баня, фитнес зала, както и с паркинг с 60 местa и детска площадка.

Настаняване: Хотелски комплекс Велина предлага настаняване в различни типове стаи и апартаменти, комфортно обзаведени, с плазмен телевизор, телефон, мини бар, безжичен интернет, SOS-бутон, баня с душ или вана.

Двойните стаи на партерен етаж са без тераси, с душ кабина в банята и прекрасен изглед към борова гора.
Останалите двойни стаи и апартаменти са с вани в банята и тераси с южно изложение. 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).