Хотели в Старосел: Винен Спа хотел Старосел & Калина Малина 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Винен и СПА комплекс Старосел | Winery complex Starosel | Хотел Калина Малина | Kalina Malina Hotel

Местоположение: Винарски и СПА комплекс Старосел е разположен в подножието на Средна Гора, във втора предохраняема зона на Тракийски култов център, в непосредствена близост до едноименното село Старосел - община Хисар, област Пловдив.

Хотел: Малък бутиков хотел, открит през 2007г. На разположение на гостите са ресторант с неповторим интериор от дърво и камък, лятна градина с външна и вътрешна камина, пиано бар, открит минерален басейн и външен бар, игрище за мини-голф и зоо кът, СПА център с джакузи, парна баня, сауна и зали за винотерапия, масажи, фитнес и други козметични процедури. Хотелът разполага и с Винарска изба "Старосел", с дестилерия, дегустационна зала и производствени помещения, изградени в автентичен възрожденски стил.

Настаняване: Хотелът разполага с 50 места за настаняване, разпределни в 2 апартамента, 4 студия, 8 двойни стаи, 8 спални. Обзавеждането във всяка стая е изработено ръчно, а уюта и усещането за уникалност е придадено с традиционните български ръчно-изтъкани завивки, пердета и пътеки.

ВАЖНО: На територията на ВК Старосел отвори врати и нова хотелска база Калина Малина, разполагаща с три ВИП стаи и седемнадесет двойни стаи. Общият капацитет при двойно настаняване е 84 души.

ВАЖНО: На територияна на комплекса вече функционира нов вътрешен минерелен басейн (25 м.) и пиано бар

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).