Хотели в Старосел: Винен и Спа комплекс Старосел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Винен и СПА комплекс Старосел | Winery complex Starose

Местоположение: Винарски и СПА комплекс Старосел е разположен в подножието на Средна Гора, във втора предохраняема зона на Тракийски култов център, в непосредствена близост до едноименното село Старосел - община Хисар, област Пловдив.

Хотел: На разположение на гостите са няколко ресторанта с неповторим интериор, пиано бар, открит и закрит минерален басейн, външен бар, игрище за мини-голф и зоо кът, СПА център с джакузи, парна баня, сауна и зали за винотерапия, масажи, фитнес и други козметични процедури. Хотелът разполага и с Винарска изба "Старосел", с дестилерия, дегустационна зала и производствени помещения, изградени в автентичен възрожденски стил.

Настаняване: Хотелската част във Винен и СПА комплекс „Старосел“ се състои от 3 хотелски части, а именно:

  • Хотел „Старосел“ с 37 помещения в изцяло битов стил.
  • Апарт хотел „Старосел“ с 50 просторни помещения, съчетаващи българските традиции с модерните удобства
  • Тракийска резиденция „Старосел“ – 136 помещения, които от 2018 г. създават нови представи за хотелското настаняване

Интериорът на стаите и апартаментите е изпълнен с естествени материали и ръчно изработени мебели и тъкани, които пресъздават магията на българския фолклор. Съчетанието на топлите цветове с природните извивки на дървото предлагат на гостите едно незабравимо изживяване.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).