Хотели в Пампорово: Стената 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Stenata, Pamporovo / Хотел Стената, Пампорово

Местоположение: Хотел „Стената“ се намира в най-южния и слънчев ски курорт в Европа - Пампорово, разположен в сърцето на Родопа планина - сред красивата зимна природа в подножието на връх Снежанка и в непосредствена близост до ски-пистите и лифтовите съоръжения.

Хотел: Разположен е на две нива. Уникална възможност от входната врата да се спуснете към зимните приключения. Лесен достъп от главния път Пловдив - Смолян. Всички апартаменти и студия са напълно обзаведени и оборудвани със самостоятелна кухня, телефон, телевизор, кабелна телевизия и интернет. Може да се насладите на красивата гледка от балконите към пистите и комплекс „Гранд Манастира“. Ски гардероб и ски училище -  предлагат се  най-новите модели ски и сноуборд оборудване за всички възрасти. Екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и сноуборда и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки на водещите световни производители. Специалисти се грижат за всеки чифт ски или борд, непосредствено след тяхното използване. Възможността за включване в различни видове атракции и забавления, както на открито, така и на закрито.

Настаняване: В 64 помещения със 174 основни и 122 спомагателни легла. Предлага разнообразие от апартаменти: 36 едноспални, 17 двуспални, 4 триспални и 7 студия.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).