Хотели в Банско: Стражите 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕРазположение и удобства: Елегантен хотел в близост до кабинковия лифт. Изцяло обновен с новопостроено крило през есента на 2003г. Триетажна сграда със 152 помещения, от които 129 двойни стаи, 7 апартамента и 16 мезонета. Всички стаи са просторни с душ, хладилник, кабелна ТВ, телефон, балкон. На разположение на гостите са ресторант, лоби-бар, закрит басейн, фитнес, сауна, масаж, зала за игри, дартс, билярд, боулинг 4 писти, тенис на маса, голямо помещение за съхранение на ски и багаж. Конферентна зала до 100 места.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).