Хотели в София: Суит 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Suite Hotel Sofia, Суит Хотел София

Местоположение: Suite Hotel се намира в Студентски град, на 8 км от центъра на града и на 8 км от летище София. Най-близката метростанция е на 5 мин. с кола.

Хотел: На разположение на гостите са панорамен ресторант и лоби, 5 панорамни конферентни зали с техническо оборудване и капацитет от 10 до 120 човека, просторна тераса на конферентния етаж, бизнес център, денонощен фитнес и интернет кът, денонощен безплатен подземен паркинг, денонощен витамина бар, химическо чистене и собствено перално отделение, терапии за тяло (с резервация), транспортни услуги с микробус на хотела, трансфер от хотела до най-близката метростанция, кола под наем, туристическа обиколка.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 122 стаи, 15 ателиета, 84 студиа и 23 суит апартамента. Част от помещенията са за непушачи, за хора с увреждания и стаи с панорамна гледка. Оборудвани са с широкоекранен LCD телевизор със сателитни програми, работно бюро, отварящи се прозорци, румсървиз, минибар, климатик, телефон, сейф, безплатен безжичен интернет, баня с душ-кабина и сешоар. Има възможност за наем на студиа и апартаменти за дълъг престой.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).