Хотели в Созопол: Свети Мина 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Saint Mina Hotel, Sozopol / Хотел Свети Мина, Созопол

Местоположение: Хотел Свети Мина се намира в курорта Созопол, само на 10 метра от плажа, до Вятърната мелница. Централната улица и стария град са само на няколко минути от хотела.

Хотел: Комплекс със семпла архитектура с лек испански привкус. На разположение на гостите са рецепция, ресторант с интернационална кухня, тенис на маса, Wi-Fi интернет, собствен двор, закрита тераса, паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 17 комфортно обзаведени двойни стаи, които разполагат с климатик, сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, баня с душ и с директен изглед море.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).