Хотели в Сандански: Свети Никола СПА хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

St. Nikola Hotel & SPA, Sandanski / СПА Хотел Свети Никола, Сандански

Местоположение: Хотел Свети Никола се намира се в центъра на град Сандански, в началото на централната пешеходна улица.  

Настаняване: Разполага със 161 легла разпределени в 7 апартамента, 21 единични стаи и 63 двойни стаи. Стаите са оборудвани с ТВ, мини-бар, телефон, климатик и собствен санитарен възел. Луксозният апартамент разполага и с джакузи.

Удобства: На разположение на гостите ресторант, таверна, лоби-бар, пиано бар, казино, 2 конферентни зали, спортен център със закрит басейн, Римска и парна баня, сауна, солариум, фризьорски и козметичен салон, фитнес, кабинети за масаж, водни процедури, паркинг.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).