Хотели в Несебър: Свети Стефан 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел "Свети Стефан" се намира в сърцето на стария Несебър, над самия морски бряг и пристанище. Построен е на свято място, срещу най-стария надземен паметник в Европа - църквата "Свети Стефан" от IX век.

На разположение на гостите са 16 големи двойни стаи и три обширни апартамента. Всички са с климатик, телевизор, радио, телефон, минибар и тераси с изглед към морето, църквите, руините или пристанището. Достъпът до стаите е с ключ-карти, позволяващи на всеки клиент достъп до услугите на хотела - рум сървиз, пералня, сейф, интернет, спортна зала. Хотелът разполага и с фитнес център, сауна, джакузи, ароматерапия, солариум и масаж. Ресторантът се намира точно над морето и пристанището на Несебър и предлага прекрасна гледка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).