Хотели в Боженци: Тачева къща, Еко къщи Шарлопов 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Тачева къща, Еко къщи Шарлопов Хотелс, село Боженци

Местоположение: Еко къщи Шарлопов Хотелс се намират в архитектурно-археологически резерват село Боженци, на 13 км. източно от град Габрово, на 40 км. от Велико Търново, на 162 км. от Пловдив и на 236 км. от София.

Настаняване: Комплексът се състои от 4 отделни къщи в характерния за Боженци възрожденски стил.

Тачева къща - резиденция 2* (4+2 души) е малка къща в характерния за Боженци стил, разположена на 20 метра от Парлапановата къща. На разположение на гостите са хол с камина и холова гарнитура, със сателитна телевизия и мини бар, веранда, двор, барбекю, възможност за ползване на басейн в Джелеповата къща, паркинг за две коли. Предлага настаняване в две двойни стаи (4+2 души).

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).