Хотели в Кранево: Терма Еко Вилидж 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Therma ECO Village е разположен между Албена и Кранево, на брега на морето. Комплексът се намира в границите на природен парк в близост до уникалния природен резерват Балтата, на 8 км от скален манастир Аладжа.

Хотел: Комплексът е разположен на площ от 4 хектара. На територията му са разположени два петзвездни хотела с открит и закрит басейн с минерална вода, басейн с морска вода, открит басейн с олимпийски размери, хидроканал, закрита ледена пързалка, предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките, осем луксозни двуетажни вили, спортни площадки, оборудван плаж, основен ресторант, а-ла-карт ресторант, ресторант-кафе Black Sea Ice Arena, ресторант Therma Beach на плажа, ресторант-бар пицария, лоби бар, спортни площадки, балнео и медикал център и паркова зона за отдих.

Настаняване: Комплексът се състои от корпус ЕСО Терма, корпус ЕСО Кидс и ЕСО Вили. ЕСО Терма предлага настаняване в двойни стандартни стаи и фамилни стаи. Помещенията са оборудвани с разтегателен фотьойл за един човек, сейф, минибар, интернет, централна климатична инсталация с индивидуален контрол на температурата, директна телефонна връзка, огледало, гардероб, LCD телевизор, място за багаж. ЕСО Кидс представлява детско-юношески корпус в отделена, охранявана територия с тематични стаи с декор от приказките. Предлага настаняване в двойни стандартни стаи, апартаменти стандарт/лукс и мезонети. ЕСО Вили включват Вила Лукс (4+1) с хол, 2 спални и две бани Лаванда; Вила Стандарт (6+1) с хол, 2 стаи и 3 бани Африка и Слънце; Вила VIP (6+1) Милано хол, 2 спални и 2 бани.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).