Хотели в Брестовица: Todoroff Вино и Спа Хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Wine & Spa Hotel TODOROFF - Вино и СПА Хотел Тодороф - Вино и СПА Хотел Тодоров

Местоположение: Вино и SPA хотел TODOROFF сe намира в село Брестовица, Пловдивски регион, на 150 км. от София и 15 км. от Пловдив. Разположен е в двора на винарска изба TODOROFF - първата бутикова изба в България, наследник на богата култура и традиции и вдъхновение.

Хотел: Комплексът предлага на своите гости уютен и елегантен ресторант с 60 места в закритата част с камина, открита тераса с 40 места и лятно барбекю в градината на хотела, предлагащ националната и европейската кухня, както и тематични кулинарни вечери с гостуващи майстор-готвачи от цял свят (бразилска, руска, датска, испанска, италианска, сицилианска, японска и други гурме вечери), механа в традиционен български стил с 26 седящи места и веранда с още 26 места с изглед към върховете на Родопите, дегустационната зала за 60 човека на 8 м. под земята, 2 оборудвани с мултимедия конферентни зали (20-40 души), СПА център с масажи, терапии и специално спа меню на основата на продукти от гроздови и винени екстракти.

Настаняване: На разположение на гостите са 7 апартамента, 3 двойни, 4 единични стаи и къща TODOROFF. Всички помещения са луксозно обзаведени, със сателитна телевизия, минибар и wireless достъп до интернет. Къщата се намира в двора на Винарската изба и разполага с две отделни стаи, хол и общ санитарен възел (максимално настаняване - 4 възрастни).

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).