Хотели в Трявна: Комплекс Трявна 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Tryavna Complex, Trayvna / Комплекс Трявна, Трявна

Местоположение: Хотелски комплекс Трявна се намира в центъра на града, в непосредствена близост до общината и читалище "Пенчо Славейков". В близост са Часовниковата кула - символ на града и музеят за Азиатско и африканско изкуство.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, ресторант с традиционна българска кухня (100 места), кафе-сладкарница (80 места), нощен бар (60  места), сауна, парна баня, джакузи, фитнес зала, масажи, конферентна зала със 150 места, разположени амфитеатрално.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 33 двойни, 9 апартамента, 8 тройни и 5 единични стаи. Всички разполагат с кабелна телевизия, телефон, интернет, мини бар, баня с душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).