Хотели в Троян: Троян Плаза 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Troyan Plaza Hotel, Troyan -  Хотел Троян Плаза, Троян

Местоположение: Хотел Троян Плаза е разположен на самия бряг на река Бели Осъм, в центъра на град Троян.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с VIP зала, механа, лоби бар, фитнес център, релакс център, масаж, сауна, джакузи, солариум, сейф, паркинг, 3 конферентни зали с различен капацитет.

Настаняване: Хотелът разполага с 22 двойни стандартни стаи, 27 двойни луксозни стаи, 6 апартамента и 1 VIP апартамент. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, телефон, интернет, минибар, баня с вана/ душ, климатик.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).