Хотели в Троян: Троян Плаза 4*

Troyan Plaza Hotel, Troyan -  Хотел Троян Плаза, Троян

Местоположение: Хотел Троян Плаза е разположен на самия бряг на река Бели Осъм, в центъра на град Троян.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с VIP зала, механа, лоби бар, фитнес център, релакс център, масаж, сауна, джакузи, солариум, сейф, паркинг, 3 конферентни зали с различен капацитет.

Настаняване: Хотелът разполага с 22 двойни стандартни стаи, 27 двойни луксозни стаи, 6 апартамента и 1 VIP апартамент. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, телефон, интернет, минибар, баня с вана/ душ, климатик.

  • Нова Година 2021

    

НОВОГОДИШНА ОФЕРТА НА  ХОТЕЛ ТРОЯН ПЛАЗА , ТРОЯН
Цените са валидни за периода 30.12.2020 г. до 03.01.2021 г.
Да посрещнем с наздравица,оптимизъм и много надежи една мирна и щастлива Нова 2021 Година !

ПАКЕТНА ЦЕНА с включени
НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ И ВЕЧЕРИ

3 нощувки

4 нощувки

Двойна стая стандарт

360 лв. 430 лв.

Двойна стая луксозна
420 лв. 480 лв.

Едностаен апартамент
 
480 лв. 520 лв.

VIP апартамент
 
585 лв. 700 лв.
Доплащане за дете 4-12г. на доп.легло 
 
150 лв 180 лв

Доплащане за дете над 12г./възрастен на доп.легло
285 лв 320 лв
      
Цените са на човек ,  в лева и  включват:
  • Нощувки,  закуски , вечери 
  • На 31.12.2020 Празнична вечеря с богата програма - Джина Стоева,танцов състав , DJ
  • Брънч на 01.01.2021г
DJ, Новогодишна томбола с изненади, формация Балканика и др.(предстоят детайли)
  • Ползване на басейн с минерална вода, джакузита, фитнес
  • БОНУС – Сауна, фитнес център     
  • Туристическа такса, застраховка,ДДС  и паркинг.
  
1.1. 50 % авансово плащане от сумата на нощувките с ДДС - до 7 дни след писмено потвърждение на резервацията по настоящата оферта.  Резервацията се счита за валидна в момента, в който сумата по авансовото плащане постъпи в сметката на хотелиера в пълния размер.
1.2     Окончателно плащане -  до 01.12.20202  .    

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).