Хотели в Чепеларе: Ваналекс Апарт Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Apart Hotel Vanaleks, Chepelare - Апарт Хотел Ваналекс, Чепеларе - оферти за хотели от Александър Тур

Местоположение: Новопостроеният три-звезден Апартхотел Ваналекс се намира в непосредствена близост до ски пистата на град Чепеларе - Мечи Чал.

Хотел: Модерен жилищен комплекс. Хотелът разполага с ресторант с капацитет 50 места, градина, детска площадка, ски гардероб за собствено ски оборудване, паркинг.

Настаняване: Апартаментен Хотел Ваналекс разполага с 7 апартамента с капацитет 2+3 души, 3 студия с капацитет 2+2 души и 2 стаи с капацитет 2+2 души, оборудвани с телевизор, хладилник и телефон.
Студиото представлява голямо помещение, в което се съвместява обзавеждане на спалня и всекидневна. Еднофамилните Апартаменти се състоят от 1 спалня, кухня с трапезария и всекидневна с разтегателен диван.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).